2011. november 23., szerda

Trópusi sziget egy Yacht-on

Az Angliai székhelyű Yacht Island Design studió, akik extrém Yachtok tervezésével szereztek maguknak hírnevet, most fejezte be legújabb hajójuk fejlesztését. A neve Trópusi Sziget Paradicsom. Nos a képeket látva ezt már a pálmafákból, a művulkánból és kis kunyhókból is kitaláltuk volna.
A hajón 4 luxus VIP lakosztály kapott helyet, plusz a tulajdonosnak egy saját 2 szintes lakosztály amit hogy hogynem a vulkánba
építettek. A kikapcsolódásról mozi, könyvtár, játékterem, konditerem, illetve egy teljesen felszerelt wellness részleg gondoskodik.
A négy lakosztálynak közvetlen kijárata van egy-egy kunyhóba, illetve saját, a hajó oldalán elhelyezkedő erkéllyel is rendelkeznek. A hajó fő fedélzetét egy kis patak osztja ketté, ami a hajó vége felé lévő vulkántól a hajó elejében található medencéig csordogál.
A sok extra funkció között megtaláljuk még a Yacht végében a lenyitható tengerpart rámpát amivel a vizisportokhoz használt hajójoz, jet-ski-khez férünkhozzá. A vulkán mögött találunk még egy nyitott fedélzetet amit helikopter leszállóként is használhatunk.











Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése